歡迎來到原中小學教育資源網!

七年級英語上學期期末測試題及答案

試題 時間:2018-10-26 我要投稿

七年級英語上學期期末測試題及答案

  Ⅰ.單項選擇(20分)

七年級英語上學期期末測試題及答案

  1.Look after your brother, please. He’ s very________________.

  A.young B.small C.old D.new

  2.____________are good friends.

  A.I and she B.I and her

  C.She and I D.She and me

  3.Lily is_______________red.

  A.on B.at C.for D.in

  4.—Who’ s that?

  —I think_____________is Mr Green.

  A.he B.this C.him D.it

  5.Let’ s_______________.

  A.to go home B.go to home

  C.at home D.go home

  6.—_____________man is your father?

  --The one in a black car.

  A.What B.Who C.Which D.Whose

  7.There is sixty minutes(分鐘)in________________hour.

  A.a B.an C.the D./

  8.—Where is my hat?

  —I can’ t_____________it.

  A.look for B.look after

  C.find D.look

  9.The clothes are yours. Please_____________.

  A.put on B.put on them

  C.put it on D.put them on

  10.Lily and Lucy are twins. They________________.

  A.look like B.look like the same

  C.look the same D.looks like

  11.Which of the two pencils_____________yours?

  A.are B.is C.have D.has

  12.Is there________________money in the bag?

  A.a B.any C.some D.many

  13.We often______________TV at 6∶00.

  A.looks B.sees C.watchs D.watch

  14.It’ s__________old photo_______________my family.

  A.a,at B.an,in C.the,of D.an,of

  15.It’ s time______________.

  A.to get school B.get to school

  C.for school D.get to school

  16.Can she______________it_______________Mr Zhang?

  A.gives,/ B.give,to C.gives,to D.give,/

  17.—Whose watches are they?

  —They are______________.

  A.Lily and Lucy′s B.Lily and Lucy

  C.Lily’ s and Lucy D.Lily’ s and Lucy’ s

  18.—Whose shoes are these?

  —They are_______________.

  A.my B.his C.he D.I

  19.________________ ______________are they?They are red,green,yellow and grey.

  A.Which colour B.What colour

  C.Which colours D.What colours

  20.There’ s________________cat here.

  A.not B.no

  C.not any D.not some

  Ⅱ.情景配對

  從B欄中選擇與A欄相搭配的答語。(10分)

  A

  1.Welcome to our school.

  2.Are you Mr. Wang?

  3.What’ s your phone number?

  4.Whose dog is that behind the desk?

  5.Can I see your licence, please?

  6.What time is it now?

  7.What colour is the dog?

  8.What’ s twenty plus thirty?

  9.Which sweater is yours?

  10.Where’ s Tom’ s football?

  B

  A.It’ s 2210974.

  B.Thank you.

  C.It is fifteen past seven.

  D.The red one is mine.

  E. It’ s black.

  F.OK. Here you are.

  G.Yes,I am.

  H.It’ s Wang Tao’ s dog.

  I.It’ s under the bed.

  J.It’ s fifty.

  Ⅲ.完形填空(10分)

  This is a picture 1 a bedroom. It’ s the 2 bedroom. Look 3 the wall. They are very white. There 4 two pictures and a map on it. We can see 5 old clock on the desk. Some 6 are on it,too. Lily’ s blouse is on 7 bed.Lucy’ s clothes are on the 8

  9 under the bed. There 10 a box and some shoes under it.

  1.A.at

  B.of

  C.for

  D.in

  2.A.twin

  B.twins

  C.twins’

  D.twin’ s

  3.A.of

  B.in

  C.at

  D.on

  4.A.are

  B.is

  C.will

  D.have

  5.A.a

  B.the

  C.×

  D.an

  6.A.pencil

  B.pen

  C.books

  D.ruler

  7.A.a

  B.the

  C.an

  D./

  8.A.door

  B.window

  C.ball

  D.chair

  9.A.What

  B.What are

  C.What’ s

  D.Which

  10.A.are

  B.is

  C.has

  D.have

  Ⅳ.閱讀理解(15分)

  A

  閱讀短文,選擇正確答案。(5分)

  There are four people in the twins’ family. They are the twins,their mother and their father.

  The twins’ names are Lucy and Lily. They are fourteen. They are in the same class in No. 3 Middle School and they are all good students.

  Their father M r. King is a teacher. He’ s thirty-nine. He teaches English in a school near his home. Their mother Mrs. King is a doctor. She works in a hospital. Now, they are all at home. They are happy.

  1.There are______________people in the twin’ s family.

  A.three B.four C.five D.six

  2.Mr King is a______________.

  A.worker B.teather C.doctor D.student

  3.Mrs King works_______________.

  A.in a school B.in a factory

  C.in a hospital D.at home

  4.How old is Mrs. king?

  A.Thirty. B.Thirty-nine.

  C.Thirty-two D.I don’ t know.

  5.The twins are in_______________ middle school.

  A.No. 1 B.No. 2 C.No. 3 D.No. 4

  B

  閱讀短文,判斷正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F” (10分)

  Jim Green is a student at No. 14 Middle school. He has classes from Monday to Friday. He has many things to do after class. On Monday and Wednesday he helps his friends with their English. On Tuesday he makes modle planes. On Friday afternoon, he plays basketball. He goes to the park with his parents and sister on Saturday. On Sunday, he has a good rest at home and does his homework.

  ( )6.Jim has classes from Monday to Saturday.

  ( )7.Jim helps his friends with their English after class on Monday and Wednesday.

  ( )8.Jim plays basketball on Saturday afternoon.

  ( )9.Jim helps his sister with her homework on Wednesday.

  ( )10.Jim has a good rest at home on Sunday.

  非選擇題部分(45分)

  Ⅰ.根據句意及首字母,寫出下列單詞的正確形式(10分)

  1.There are seven s___________on the hill.

  2.We can see many a_____________in the zoo.

  3.Look at the b____________and listen to the teacher.

  4.There aren’ t any boats on the r__________.

  5. My p_____________are at home. They love me.

  6.—What’ s his a_____________?

  —It’ s No. 26 Changzheng Street.

  7.My parents often t____________me to the zoo.

  8 W_______________to our home. Come in,please.

  9.This is my c____________and it has a mouse.

  10.Some money is in my p_____________.

  Ⅱ.寫出所給單詞的正確形式(10分)

  1.My____________(shoe)are under the bed.

  2.—Please have a_____________(sit).

  —Thank you.

  3.My bag is old.What about___________(you)?

  4.______________(Who)sweater is this?

  5.They are white. Please colour______________(they) red.

  6.They are the______________(twins)books.

  7.It___________(look)like a hat.

  8.Excuse_________(I). Are these your coats?

  9.The door is____________(lock).

  10.Let us__________(look) for a pen.

  Ⅲ.完成對話(10分)

  A:____________me,Bill. Can you__________me?I can’ t find_______pencil.

  B:Isn’ t it_____________your bag?

  A:No,it______________.

  B:Please look______________it under the desk.

  A:Oh, it is over there. Thank you very______________.

  B:____________all______________.

  A:It’ s time_____________go to the classroom.

  B:Let’ s go.

  Ⅳ.寫作(15分)

  A.完成下列句子(5分)

  This is a Chinese girl. ___________name is Wei Hua.She is in No. 9___________School. She is in___________0ne, Grade Two. We are in the_____class. Our English teacher is_____________Green. We love her.

  B.用30個左右的單詞介紹你的一個朋友(長相、愛好、喜歡的`食物、善于做的事情、和你們的友情)(10分)

  One of my friends

  參考答案

  選擇題

  Ⅰ.1.A 2.C 3.D 4.A 5.D 6.C

  7.B 8.C 9.D 10.C 11.B 12.B

  13.D 14.D 15.C 16.B 17.D 18.B

  19.D 20.B

  Ⅱ.1.B 2.G 3.A 4.H 5.F 6.C

  7.E 8.J 9.D 10.I

  Ⅲ.1.B 2.C 3.C 4.A 5.D 6.C

  7.B 8.D 9.C 10.B

  Ⅳ.1.B 2.B 3.C 4.D 5.C 6.F

  7.T 8.F 9.F 10.T

  非選擇題

  Ⅰ.1.sheep 2.animals 3.blackboard 4.river 5.parents

  6.adress 7.take 8.Welcome 9.computer 10.purse

  Ⅱ.1 shoes 2.seat 3.yours 4.Whose 5.them

  6.twins 7.looks 8.me 9.locked 10.look

  Ⅲ.Excuse,help,my,in,isn’ t,for,much,That’ s,right,to

  Ⅳ.A.Her,Middle,Class,same,Mrs.

  B.略

【七年級英語上學期期末測試題及答案】相關文章:

1.七年級英語上學期期末復習測試題及答案

2.七年級英語上學期期中綜合測試題及答案

3.初一上學期生物期末測試題

4.英語上學期初二期末測試題

5.初二上學期英語期末必做測試題

6.初二上學期生物基礎檢測試題答案

7.七年級英語下學期期中測試題附答案

8.期末測試題一

竞博下载